SPOTREPAIR

de oplossing voor plaatselijke lakschade

KLEINE LAKSCHADE

Bij spotrepair verhelpen we – de naam zegt het al – een “spot” op je auto. Hiermee bedoelen we kleine, plaatselijke beschadigingen: bijvoorbeeld een deukje met lakschade, of krassen op een bumperhoek. Onze specialist herstelt de schade plaatselijk, vaak binnen één dag.

Voorheen was de enige oplossing voor kleine beschadigingen schadeherstel. Bij een kleine schade op een bumperhoek, werd bijvoorbeeld de gehele bumper hersteld, met een hogere prijs tot gevolg. Dankzij spotrepair kunnen dit type schades tegenwoordig plaatselijk verholpen worden, waardoor de bijbehorende prijs ook vriendelijker is.

Zit er ook een deukje in je auto? Kijk dan ook eens bij uitdeuken. Gaat het om een grote schade? Dan verwijzen we je graag door naar schadeherstel.

INTAKE

We geven je graag advies over de opties voor jouw auto. Neem contact met ons op of plan meteen je intake via de button onderaan, dan zien we je graag met de betreffende auto tegemoet.

Twijfel je welke van de herstel-diensten het meest geschikt is in jouw geval? Plan een intake voor één van de opties, dan adviseren we je tijdens de intake welke optie het meest geschikt is.