DETAILING

nieuwe auto’s

DELIVERY DAY

Heb je een nieuwe auto besteld en is de datum van levering eindelijk in zicht? Overweeg dan om je investering direct in optimale conditie te laten brengen & je hebt jarenlang plezier van een stralende auto.

NIEUW IS TOCH NIEUW?

Hoewel je waarschijnlijk verwacht dat de lak van een nieuwe auto in perfecte staat is, is dit zelden het geval. Niet gek als je bedenkt dat de auto al vele stops heeft gehad: de fabriek, het transport, de dealer. Vanuit de fabrikant wordt er daarnaast beperkte aandacht besteed aan de afwerking van de lak & wordt er vaak geen lakverzegeling aangebracht. Begrijpelijk: ze leveren een auto af, geen auto met perfecte lak. Tegelijkertijd ook jammer: de glans is niet zoals deze kán zijn en de bescherming laat te wensen over.

BETER DAN NIEUW

Het loont om je voor de levering van je nieuwe auto te oriënteren op een Coating of PPF– behandeling. De lak van een nieuwe auto heeft minder imperfecties & krasvorming dan een gebruikte auto, waardoor de arbeidsintensiviteit en daarmee investering in de behandeling lager is. Daarnaast bescherm je de auto vanaf de start, waardoor je langer plezier hebt van een stralende lak.

ONTZORGING

Indien gewenst kunnen we je in dit proces volledig ontzorgen. We nemen contact op met de dealer, halen je auto op, voeren de gewenste behandeling uit en zorgen dat de auto in perfecte staat terug naar de dealer gebracht wordt. Zo hoef jij uiteindelijk alleen maar je gloednieuwe én stralende auto op te halen bij de dealer.

INTAKE

Normaliter vragen we je om langs te komen voor een intake met de betreffende auto. Bij nieuwe auto’s die nog niet afgeleverd zijn, nodigen we je graag uit zonder auto. We maken persoonlijk kennis en bespreken je wensen & verwachtingen onder het genot van een (goede) kop koffie. We leggen je – vrijblijvend – de opties met bijbehorende prijzen voor & je krijgt een indruk van het bedrijf als geheel. Zo hopen we je uiteindelijk met een stralende auto én goed gevoel de weg op te sturen. Na afloop van de intake krijg je – indien gewenst – een vrijblijvende offerte via de mail, zodat je alle opties nog eens rustig kunt doornemen.

Is je auto net afgeleverd & heb je interesse in deze behandeling? Kom dan mét auto langs, zodat we de lak kunnen inspecteren. Belangrijke sidenote: zorg dat je de auto nog niet wast. Wanneer je niet exact weet hoe je dit moet doen, kun je krassen veroorzaken die ervoor zorgen dat je auto een intensievere polijstbehandeling nodig heeft.

Intake plannen? Klik op onderstaande button.