WASSTRAAT

We maken graag het verschil op het gebied van autowassen. Onze handmatige voorwas, moderne kettingbaan wasstraat én kundige medewerkers zorgen er gezamenlijk voor dat zowel jij, als je auto goed geholpen worden. 

Kopje koffie?

Vind je het niet prettig om in de auto te blijven zitten? Stap dan gerust uit.
Neem plaats in onze gezellige wachtruimte met een kopje koffie & wat te lezen.
Wij zorgen met alle liefde voor je auto!

1. AANKOMST

We verwelkomen je bij de ingang van de wasstraat en bespreken hier welk programma je wilt wassen. Tip: laat een waspas aanmaken door een van onze medewerkers, dan was je altijd tegen gereduceerd tarief.

Na het afrekenen beginnen we direct met het meest unieke onderdeel van onze wasprogramma’s: de handmatige voorwas. Iedere auto die bij ons binnenrijdt, wordt met de hand voorgewassen.

2. HANDMATIGE VOORWAS

We voorzien zowel de velgen als lak van een voorreiniger, zodat hardnekkig vuil losweekt. Eén medewerker zorgt daarna voor reiniging met hogedrukspuit, terwijl een andere medewerker de zogenaamde schaduwdelen reinigt met borstels van hoogwaardige kwaliteit. Schaduwdelen zijn bijvoorbeeld de bumpers, het gebied rondom de spiegels en het glas onder de ruitenwissers. Een machine kan deze gebieden nooit perfect raken, vandaar dat wij dat handmatig doen.

Vóór we je de kettingbaan op begeleiden, vragen we je eerst een klein stukje aan te rijden. Zo draaien de banden een halve slag & kunnen we de velgen ontdoen van het laatste vuil.

3. WASSTRAAT

Na de voorwas rij je – op aanwijzing van een medewerker – de kettingbaan op. Zet je auto daarna in de neutrale versnelling en laat de rem los. Enjoy the ride!

De kettingbaan voert je auto mee in onze moderne wasstraat, die haar wast volgens het gekozen programma. De zachte foamborstels behandelen je auto met respect en zorgen ervoor dat ze glanzend uit de wasstraat komt. Vanuit de wasstraat heb je perfect zicht op onze werkvloer, kijk eens naar links om een indruk te krijgen van onze verdere werkzaamheden.

Nadat de droger haar werk heeft gedaan, spring het stoplicht op groen: het teken dat je de wasstraat kunt verlaten.

GRATIS STOFZUIGEN

Auto gewassen? Dan kun je gratis stofzuigen met het muntje dat je hebt gekregen bij het afrekenen van je wasprogramma. Je vindt de stofzuigers op het pleintje voor ons pand. De linker stofzuiger is tevens voorzien van lucht om je bandenspanning mee te checken én een luchtspuitje waarmee je makkelijk het stof van je dashboard afblaast.

WASPROGRAMMA’S

1

Voorreiniging
Schuim
Wassen
Drogen

+ Pantser Wax
+
Bodem wassen
+ Velgen intensief
+ Gratis stofzuigen

met waspas

€21

zonder waspas

€23

2

Voorreiniging
Schuim
Wassen
Drogen
+ Pantser Wax
– 

+
Velgen intensief
+ Gratis stofzuigen

met waspas

€19

zonder waspas

€21

3

Voorreiniging
Schuim
Wassen
Drogen


+
Bodem wassen

+ Gratis stofzuigen

met waspas

€17

zonder waspas

€18

4

Voorreiniging
Schuim
Wassen
Drogen
+ Gratis stofzuigen

met waspas

€14

zonder waspas

€15

We onderscheiden ons van andere wasstraten in meerdere aspecten van onze wasprogramma’s. De handmatige voorwas én zachte foamborstels in de wasstraat zorgen ervoor dat auto’s hun glans behouden. Je rijdt bovendien weg met een schoon geweten: we wassen namelijk met de milieuvriendelijke producten van Dr. Stöcker.