RUITBLINDERING

Een passende tint maakt een wereld van verschil.

PERSONALISATIE

Hoewel ruitblindering van oudsher vooral gebruikt wordt voor functionele eigenschappen als warmte- en UV-wering, is het tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit de opties om je auto te personaliseren. Een passende tint zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk en kan de uitstraling van je auto perfectioneren.

EEN KLOPPEND GEHEEL

Met behulp van de beste kwaliteit folie realiseren onze specialisten de gewenste uitstraling. De ene keer maakt het tinten van enkel de achterruiten de uitstraling compleet, de andere keer zorgt het tinten van alle ruiten voor een vloeiender geheel. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze M3 of E-tron. De subtiele veranderingen maken soms het grootste verschil!

KWALITEIT

Het eindresultaat is volledig afhankelijk van de kwaliteit folie & de kennis en ervaring van de specialist die het aanbrengt. Hou je van kwaliteit en een strak eindresultaat? Bezuinig dan niet op een van deze factoren. Ruitblindering is een specialisme en enkel getrainde professionals leveren de kwaliteit die je in onze ogen mag verwachten.

INTAKE

We geven je graag advies over de opties voor jouw auto. Neem contact met ons op of plan meteen je intake via de button onderaan, dan zien we je graag met de betreffende auto tegemoet.