HANDWAS

volgens de twee-emmer methode

MET AANDACHT

Laat je je auto het liefst op de meest specialistische manier wassen? Dan adviseren we een handwas. Deze optie is met name aan te raden wanneer je auto voorzien is van coating, PPF, of een andere detailing-behandeling heeft ondergaan.

Een van onze detailers wast de auto in circa 45 minuten volledig met de hand, volgens de twee-emmer methode, in de daarvoor ingerichte wasbox. We gebruiken enkel producten van de beste kwaliteit, afgestemd op de behoeften van de auto. Indien gewenst drogen we de auto tevens handmatig.

WERKWIJZE

Een beknopt overzicht van de werkwijze:

  • Voorreinigen van gehele auto (incl. velgen en wielkasten)
  • Snowfoam behandeling
  • Handmatige wassing met microvezel washandschoen & pH-neutrale shampoo, volgens de twee-emmer methode
  • Nabehandeling met osmosewater voor optimaal droogresultaat
  • Handmatig drogen met zachte droogdoeken van hoogwaardige kwaliteit.

AANVULLENDE OPTIES

Deze behandeling betreft enkel het exterieur van de auto. Als het interieur van je auto ook aandacht nodig heeft, kunnen we dit uiteraard combineren met een handwas. Klik hier voor meer informatie over onze interieurbehandelingen, of neem contact op om direct de opties te bespreken.

KOP KOFFIE?

Je mag je auto bij ons achterlaten en op een afgesproken tijdstip weer ophalen, maar je kunt uiteraard ook plaatsnemen in onze shop. Met een lekkere kop koffie & wat te lezen is de tijd zo voorbij. Kijk ondertussen eens rond naar de producten die we aanbieden.