CHROME DELETE

personaliseer je auto volledig naar wens

CHROME

Vanuit de fabriek worden auto’s in de regel geleverd met chrome details, zoals raamlijsten en handvaten. Past dit niet helemaal bij de uitstraling die je voor ogen hebt? Dan is ontchromen een mooie optie om je auto volledig naar wens aan te passen. Ga je voor een stijlvolle look, of toch liever een bruter uiterlijk? Wij realiseren het voor je.

WRAPPEN

We wrappen de gewenste chrome delen van de auto met hoogwaardige, zwarte folie in de door jou gewenste afwerking – van mat tot hoogglans. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en leveren de kwaliteit die je mag verwachten van wrap. Let wel: het is handwerk. Handwerk van de bovenste plank, maar het zal altijd iets afwijken van origineel zwarte delen.

MAATWERK

We kiezen voor de methode die tot het strakste eindresultaat leidt. Wil je bijvoorbeeld ook je chrome emblemen meenemen in de chrome delete? Afhankelijk van het type embleem bekijken we wat de beste optie is: origineel zwart bestellen (indien deze geleverd kan worden), wrappen, of spuiten.

INTAKE

We geven je graag advies over de opties voor jouw auto. Neem contact met ons op of plan meteen je intake via de button onderaan, dan zien we je graag met de betreffende auto tegemoet.